Allt du behöver att fråga om hos din skönhetsklinik!

skönhetsklinik

Ansiktstrådar är den enda estetiska behandlingen en skönhetsklinik kan ge som ger ett omedelbart lyft på ett icke-invasivt sätt. Det är en av de mest effektiva anti-aging behandlingarna för avslappning av ansikte, hals och dekolletage, som är klar på bara 30 minuter och ger ett resultat som kan hålla i upp till två år. Se yngre ut med ansiktstrådar! Allt du behöver veta här!

Vad är ansiktstrådar egentligen?

Ansiktstrådar är i huvudsak den kosmetiska versionen av absorberbara suturer som har använts i flera decennier inom medicin med absolut säkerhet. Det är speciella tunna fibrer, som i många fall har en diameter som är mindre än en tråd och placeras under huden för att lyfta och dra åt det lösa skinnet.

De mest kända är PDO- och COG-trådarna, som är gjorda av en speciell syntetisk polymer, polydioxanon, som är 100 % säker och helt biologiskt nedbrytbar av kroppen. PDO-trådar är placerade på ett sådant sätt att de skapar ett stödjande nät under huden, vilket stimulerar syntesen av nytt kollagen, elastin och hyaluronsyra, med en spektakulär fördel för hudens fasthet.

Å andra sidan har COG-trådar små piggar som automatiskt placeras och hålls under huden, vilket erbjuder omedelbart lyft av lös hud samt långvarig kollagenbildning. I båda fallen absorberas trådarna av kroppen inom de närmaste månaderna efter behandlingen och lämnar ett ungdomligt ansikte på sin plats.

Vilka typer av trådar finns?

Ansiktstrådar är indelade i två kategorier: de som erbjuder uppstramande och de som erbjuder lyftning.

Spänntrådar

Spännande trådar är mjuka trådar utan piggar, som placeras under ansiktet som formaterar ett nät, för att stimulera huden, stimulering av mikrocirkulationen, ökning av lokal metabolism, lipolys, muskel avslappning och förbättrad vävnadsanslutning.

Resultatet är den betydande återfuktningen och förtjockningen av huden, vilket leder till uppstramning och förstärkning av huden. Vanligtvis används dessa trådar, som kan vara enkla, dubbla, trippel eller till och med spiralformade, för att behandla rynkor och häng i nacken, pannan och området under ögonen.

Räta ut trådar

Lyfttrådar är trådar som har små piggar längs hela sin längd och är strategiskt placerade under huden så att de “låser” den på specifika ställen för att ge effekten av ett ansiktslyft. Dessutom ger de en långvarig föryngrande effekt. Trådlyft används oftast för att lyfta slappa kinder och kindben, korrigera nasolabialveck, förbättra käkkonturen och dra åt slapp nackhud.

Hur går behandlingen till?

Efter att ha undersökt dig, informerar läkaren dig om vilken typ och antal trådar du behöver, samt deras applikationsplatser. Han markerar sedan ingångspunkterna för trådarna på din hud och administrerar lokalbedövning så att trådningen är smärtfri. Med ett litet verktyg för han in varje tråd och rätar ut huden med dem. Eventuell överflödig tråd skärs när den önskade uträtningen har uppnåtts.

Finns det några biverkningar?

Endast mindre milda blåmärken eller svullnad vid trådingångspunkterna kan uppstå som lätt kan behandlas genom att applicera lite antibiotika och lugnande kräm, medan makeup kan användas efter 1 eller 2 dagar.

Min skönhetsklinik jag går till är Estetic i Göteborg! Tack alla fina tjejer där!!

För mer skönhetstips och annat kan vi rekommendera den här bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *