Hemstädning

hemstadning-2020-2020

Få hjälp med din hemstädning

För många är det svårt att varva arbetslivet med att ha energin att städa sitt hem. I dagsläget finns det alternativ till att fixa städningen om man har möjligheten att kunna hyra in en städfirma som erbjuder hemstädning. Hemstädning är ett bra alternativ för den som vill fokusera på annat än att städa hemma och unna sig att få ett fint och välvårdat hem utan att själv behöva göra jobbet.

De som är i behov väljer att använda sig av hemstädning och det är en trend som fortsätter att växa allt mer och mer. Anledningen till att så många väljer att använda sig av hemstädning är tack vare rut-avdraget som gör att priset för att använda sig av hemstädning går ner kraftigt i pris.

Gällande hemstädning är det viktigt att komma överens med den utvalda städfirman angående städrutiner och om det är något övrigt önskemål som de behöver tänka på eller ha överseende med. När städfirman utför sin hemstädning är det väsentligt att både kund och städfirma har kommit överens om vad som skall vara undanplockat eller flyttat på innan städning startas för att städföretagets hemstädning skall få bästa resultat och att både kund och städfirma är tillfreds med avtalet.

Intresserad av skönhet och hudvård? Gör ett besök hos Makeup by Celly.

hemstadning-2020-2020

Vad ingår i hemstädning?

När det kommer till själva momenten och vad som ingår, så finns det riktlinjer att följa och som många av städfirmorna arbetar utefter. Riktlinjerna gör varje städfirma unik och hur de arbetar med hemstädning är upp till dem. Se gärna över hur stort behovet är och vad den specifika städfirman erbjuder för tjänster inom hemstäd.

Det är flera städfirmor som inte annonserar om sina tjänster på sin hemsida och det är därför viktigt att ta kontakt med städfirman och att ni tar en diskussion om ert flyttstäd för att städningen ska bli precis så som både kund och städfirma är tillfreds med.

När ert hemstäd påbörjas är det viktigt att ni har kommit överens om städfirman lägger ut för exempelvis material som exempelvis handskar och plastpåsar. I de flesta fall är det städfirman som erbjuder sig att använda sig av deras eget material, men om kunden istället har specifika städmaterial som de vill ska användas vid hemstädning, så är det viktigt att ni för en dialog för att slippa missförstånd.

Tänk på att plocka undan saker som står i vägen för ert hemstäd om det inte ingår i ert avtal. Det är för att det försvårar arbetet för städfirman att utföra sin hemstädning om det står saker i vägen. När det är ett hemstäd fokuserar städfirman på att utföra rengöring och att ta hand om ytor som valts ut tillsammans med kunden och inte ta hand om flyttning.

Läs mer om hur du kan effektivisera din städning här.

hemstadning-2020-2020

Priser för hemstädning

Gällande pris för städning av hemmet, så varierar priserna beroende på vilken städfirma som anlitas och beroende på ytan som skall rengöras och vilket behov som finns. Väsentligt för att alla parter ska bli tillfreds är att vara på det klara om vad det är som skall städas och vad det är som ingår vid ett hemstäd.

Be gärna städfirman att förtydliga vilka delmoment som ingår vid en hemstädning för att få det bästa resultatet. Inom denna städning finns det olika moment som skiljer sig lite beroende på vilken städfirma som du hyr in. Kategorierna av momenten är förråd, sovrum, öppna golv och liknande och det beror på som nämnt tidigare vilken städfirma i Göteborg som ni anlitar och hur de utformat sin tjänst inom hemstäd.

Gällande vad städningen kostar beror helt och hållet på ytans storlek och behovet. Det bästa för att få till ett bra samarbete gällande städning är att diskutera med städfirman för möjligheterna att anpassa er städningen av ert hem.

Om du söker efter Städfirma Stockholm kan vi start rekommendera Ishine.se

Vill du använda mer av din tid till träning, än att städa? Klicka här.