Säg HEJ till hårvård och farväl till skadat hår!

Hårvård

Säg HEJ till hårvård och farväl till skadat hår!

Tack vare modern teknik så behöver du inte längre acceptera att ditt hår är torrt eller skadat. Idag hittar du enkelt lösningar för hårvård online! Den här artikeln är för dig som vill ta kontroll över ditt hårs hälsa igen. Lär dig mer om hur du hittar rätt hårvårdsprodukter för dig och ditt hår!

Fortsätt läsa:

  • Vad orsakar skadat hår?
  • Bästa schampot för torrt hår.
  • Mitt hår går av – vad kan jag göra?
  • Saker som kan orsaka skadat hår.

Det finns många anledningar att ditt hår kan vara skadat. Billiga hårvårdsprodukter är en vanlig orsak till skadat hår. Följ experternas råd för att ge ditt hår den bästa chansen att skina!

Skadat hår? Tänk på det här:

  • Undvik Sol, klor och saltvatten. Solens UV-strålar kan skada ditt hår, vi rekommenderar att du använder produkter med UV-skydd eller en härlig solhatt. Klor och saltvatten kan även torka ut och missfärga håret, så hoppa direkt in i duschen efter bad.
  • Anpassa användning av schampo efter din hårtyp. Skadat hår bör endast schamponeras någon enstaka gång i veckan.
  • Återfukta ditt hår ofta med balsam.

Testa en hårbehandling! Vi rekommenderar att du utför en hårbehandling minst en gång i veckan. Läs mer om ny hårteknik på fsek.se

Hårprodukter för torrt hår – bästa schampo och balsam för skadat hår.

Idag finns det en uppsjö av hårprodukter online och det kan vara svårt att veta vilken som passar dig bäst. Här är några saker som du kan tänka på när du handlar hårprodukter på nätet:

Vi rekommenderar skonsamma produkter som effektivt kan tillföra fukt och glans till ditt hår. Dessa hårprodukter är särskilt framtagna för att ge liv till skadat hår.

Undvik dyra produkter som ger tillfälliga resultat, satsa istället på bra hårvård som ger dig ett långsiktigt skydd. Sulfater och parabener är vanliga kemiska tillägg i hår produkter. Du som lever med torrt eller skadat hår bör vara särskilt försiktig för dessa typer då de kan torka ut din hårbotten.

Ditt hår består av naturliga oljor och fetter, därför är det logiskt att du ska använda produkter som speglar detta. Ifall att ditt hår är skadat från färgning så kan du läsa mer om bra schampo för färgat hår här.

Är ditt schampo miljövänligt?

Miljövänligt schampo och miljövänliga hårvårdsprodukter är ett måste i 2021. Vegansk hårvård har också exploderat på senaste år. Se till att välja produkter som fungerar både för dig nu, och i framtiden. Läs mer om fördelar med miljövänliga hårprodukter.

Tips och tricks för hår som går av:
Många kvinnor har torrt och frissigt hår. Det beror ofta på felanvändning av produkter eller färgning som har för stor påfrestning på hårets känsliga strån. Här kommer några snabba tips på dina hårfrågor!

Mitt hår har gått av:

Att håret går av kan vara en hemsk upplevelse. Men det kan vara lugnande att veta att det händer många kvinnor. Ofta beror det på både yttre och inre orsaker när håret går av. både hårprodukter och kost kan alltså ha en del i spelet. Även frisk hår kan gå av. Särskilt om du använder värmeverktyg i håret, eller påfrestande färgningar.

Ifall att håret är av rekommenderar vi att du endast schamponerar hårbotten nån enstaka gång i veckan och att du är generös med balsam flera gånger i veckan. Undvik även varmvatten då det kan torka ut håret ännu mer.

Skadat eller frissigt hår:

Frissigt hår är en vardag för många. Ofta händer det när det är fuktigt i luften. Botemedlet mot detta är hårprodukter med naturliga oljor i sig. Detta hjälper till att skydda håret! Använd därför lite schampo och schamponera endast in hårbotten när du tvättar håret. Krama sedan ut schampot genom ditt hår. Använd rikligt med balsam med naturliga fetter. Låt verka i några minuter. Låt hårbehandling bli din nya bästa vän! Unna ditt hår åtminstone en behandling i veckan. Läs mer om permanent hårborttagning på mingranne.se

Förutom at du lär dig ta han om ditt hår så kan du även få tips på hur du kan ta han om ditt barn hår läs här 6 tips om rätt hårprodukter för att styla ditt barns hår

Vi hoppas att du har fått svar på dina frågor och funderingar.

Påbörja en skonsamt hårbehandling redan idag, så att både du och ditt hår kan vara lyckliga!

Du hittar skonsamma och miljövänliga hårvårdsprodukter här!

https://eyracure.com

Är du intresserad av att läsa mer om livstil och skönhet? Läs mer på: https://lilladraken.se

Vill du veta hur du tar bort mjället? Besök då även denna bloggen gretchencagle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *