Städning

stadning-2020-2020

Effektivisera din städning

Städning tar mycket av ens tid och det är inte alltid en uppskattad syssla att städa. Gällande processer med städning, så är ett viktigt steg i processen att städa hela bostaden och att hålla det fräscht och fint. När du har fixat med allt som du har planerat i din städning återstår det att kontinuerligt fortsätta att städa bostaden.

För att effektivisera ditt städ, så finns det faktiskt sätt att undvika att göra all städning på egen hand och det är genom att hyra in en städfirma som hjälper dig med din städning.

Om det är tid för att städa är det underlättande att kunna lämna över allt städ till städhjälp och fokusera på nöjen istället för på städ. Ett städ är en av de saker som är tidskrävande och som många behöver få hjälp med.

Det är vanligt att när man lämnar över sitt städ till de som har bred erfarenhet av städservice, så brukar det resultera i nöjda och glada parter. Med en lista av punkter som ska göras vid en städning är det ett vanligt misstag att helt glömma eller missa någon del av städningen på grund utav tidsbrist eller brist på erfarenhet. Med auktoriserad städning ökar du inte, utan tvärtom minskar riskerna för att få dåliga resultat av din städning.

Intresserad av hur du kan hjälpa klimatet? Läs mer här på ekoplus.se.

stadning-2020-2020

Vad gäller med städhjälp?

Det är en process och är en viktig del när det kommer till bekvämlighet för privatpersoner som vill ha det städat och rent i sina lokaler som de använder. Varför de flesta utför ett städ är för att vårda lokalen och för att ha en hälsosam miljö. När det är fler rum vid en städning som tillhör den aktuella bostaden, så är det viktigt att kika på miljön för sin kommande städning och avsätta värdefull tid för att sin städning skall bli så komplett som möjligt.

När det kommer till städhjälp är det flera delar som ingår och som helst bör genomföras vid städning. Städservice är till för att effektivisera tiden för både företag och föreningar som vill ha städhjälp. Du behöver lägga ner mycket tid och kraft vid ett städ och ett allt mer uppskattat alternativ bland personer är att hyra in en städfirma.

Gällande vad som gäller vid ett städ så har du, som nämnts tidigare, en process för städningen och det är starkt rekommenderat att följa den för att hjälpa processen och för att få till en bra städning. Vid en städning ingår allt egentligen och för att ge tydliga exempel på vad det är som skall städas och i vilken utsträckning som ett städ innebär, följer några exempel från checklistan här efter.

Exemplen är gällande de områden som du bör kontinuerligt göra vid ett städ och som är viktiga att göra är rengöring, rengöra badrum och kök, rengöra spis och rengöra allt som hör till, våttorka garderober och putsa fönster. Alla lokaler eller rum som hör till ska städas och torkas av och ytorna skall förbli rengjorda. Det här utdraget från listan är endast ett urval av alla olika procedurer som behandlas vid städhjälp och helt beroende på vad de aktuella parterna blir överens om.

När du beställer städhjälp är det mycket viktigt att alla parter gällande städ är införstådda och att ni har en lista som er städhjälp kan följa. Det är rekommenderat att parterna som utför städet och de som beställt städservice är tydliga om vad det är som är med i processen och att det städbolag som blir anlitade får ta del av överenskommelsen.

Vill du läsa mer om städ och rengöring? Klicka här.

stadning-2020-2020

Vad kostar städhjälp?

När man ska beställa städhjälp brukar en vanlig fråga vara, vad kostar städhjälp och det är helt beroende på hur rummen ser ut och vad det är som ska städas. Helt beroende på ytan och lokalen gör att priset för städfirmor kan skilja sig en del. Med städhjälp har du möjlighet att använda dig av det tacksamma rut-avdraget som minskar det faktiska priset för tjänsten.

Vid ett städ, så finns det en del riktlinjer att gå efter och beroende på storleken av arbetet som det gäller och hur den aktuella bostadens skick är i, kan göra att priset kommer att skilja sig en del mellan olika städfirmor i Sverige.

Vill du anlita städhjälp? Kontakta

ishine.se

Läs mer om hur du kan kombinera träning och städning här.