VARFÖR FOLK FÖREDRAR HANDGJORDA MÖBLER

epoxy-resin

Hur ofta har du gått in i en möbelaffär och undrat hur många andra som äger samma soffa som du?

Åtminstone kan det vara upprörande att få reda på att du precis spenderat tusentals dollar på samma sovrumsset som din vän. Tvärtom, att köpa skräddarsydda möbler kan lindra sådana bekymmer.

Dina möbler speglar din personlighet och ditt sätt att leva. Det betyder dock inte att du måste betala mycket pengar för ett standardiserat möbelset. Medan specialtillverkade möbler kommer att kosta något mer än massproducerade möbler, men det kommer att vara värt det i slutändan. Läs mer på min blogg här.

epoxy-resin-roller

Vi kommer att titta närmare på varför människor vanligtvis föredrar handgjorda möbler snarare än massproducerade.

Berättelsen om handgjorda möbler

När en handgjord möbel skapas läggs den till de lager av historia som har kommit före den. Dess bidrag överskuggas av dess ödmjuka referens till hur och varför möblerna tillverkades förr i tiden.

Handgjorda möbler undviker den kalla, känsliga klonskapandet av massproducerade möbler. Istället hedrar den skaparen som en konstnär, en mycket skicklig hantverkare som har dedikerat år av arbete och möda för att skapa en utmärkt artefakt för ditt hem.

Varför handgjorda möbler?

#1 Miljövänlig

Skadliga kemikalier förbrukas när du eller dina barn vidrör en yta. Att köpa en handgjord vara betyder att du aldrig behöver oroa dig för farliga kemikalier igen.

Dessutom kommer de flesta möbler konstruerade av ansvarsfullt erhållet trä att hålla i årtionden om de underhålls på rätt sätt. Det finns ingen skillnad mellan begagnat och gammalt när det kommer till material som försämras med tiden.

#2 Bättre funktion och passform

Det finns två huvudsakliga anledningar till att människor vänder sig till handgjorda möbler: det är på grund av funktion och passform.

Det finns tillfällen när du har en udda formad möbel i ditt hem som inte verkar passa någonstans, och du vill ha ett distinkt element för att visa alla dina figurer; du kan få en väggskåp specialtillverkad.

När du har skräddarsydda möbler efter dina önskemål, specifikationer och stil, är det bättre än att bära ett måttband från utställningslokal till utställningslokal. Dessa möbler ger dig sinnesfrid eftersom möbler passar efter ditt utrymme.

#3 Hög kvalitet

Högkvalitativa material är mer benägna att hitta i skräddarsydda möbelköp. Många människor väljer anpassade bitar för att hålla sina hem snygga i flera år.

På grund av tillgången på forskningsverktyg blir husägare mer medvetna i sin inredning. Innan de köper nya föremål studerar de för att uppnå önskat utseende. Varje generations växande behov ger upphov till ett behov av skräddarsydda möbler som passar deras unika livsstil.

epoxy-resin-tra

#4 Du väljer material

När du anlitar en skräddarsydd möbeldesigner har du full kontroll. Du behöver inte acceptera de billigare, tunnare och ibland farliga materialen som finns i traditionella produkter. Istället kan du välja material som är skräddarsytt efter dina unika krav.

Till exempel, om ditt barn har astma, kan du begära att deras sovrums bokhyllor byggs av tillgängligt material för lungorna. På samma sätt, om du är allergisk mot gifter och kemikalier i färg, kan du begära att dina möbler kompletteras med ett helt naturligt, lösningsmedelsfritt ämne.

ATT TA MED SIG!

Eftersom du nu har en mycket bättre uppfattning om handgjorda möbler, kan du vända dig till Vincent Handcraft för deras enorma mängd möbelalternativ som alla är original och specialtillverkade i epoxy resin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *