3 favoriter av skönhetsbehandlingar

skonhetsbehandlingar-2021

Vi ger våra tips på skönhetsbehandlingar som vi älskar

Det finns olika sätt att bli glad på och ett sätt för oss att bli glada på är att testa både nya och gamla skönhetsbehandlingar. Vi kommer att ge tre av våra favoriter när det kommer till att ta hand om oss själva och att få njuta lite extra i vardagen. Kalla det vardagslyx, men vi älskar det och det hoppas vi att ni också kommer att göra.

skonhetsbehandlingar-2021

Skönhetsbehandlingar för hår

Vi älskar att ta hand om vårt hår och det är ett stort intresse i att hitta de bästa produkterna för håret och få både håret och oss själva att må bra. Idag finns det mängder av olika behandlingar för både friskt och slitet hår och vi grottar gärna ner oss i olika produkter och läser mer om vilken effekt de har på olika typer av hår.

En hårbehandling är högt upp på vår lista över skönhetsbehandlingar och det är många som inte bryr sig om sitt hår särskilt mycket. Vi är helt tvärtom och tar gärna många timmar framför spegeln för att vårda vårt hår.

Skönhetsbehandlingar för kroppen

Vår andra favorit hamnar i området för injektioner, närmare bestämt Body sculpting. Body sculptingbehandlingar är till för våra kroppar och som finns att göra hos olika skönhetskliniker runt om i Sverige.

Body sculpting kan användas till att forma olika delar av kroppen. Rumpan är en av de mest uppskattade delarna av våra kroppar och är en av de vanligaste områdena när det kommer till att göra en behandling. Mer proportionell rumpa är eftertraktat hos många och med body sculpting i dessa områden kan kliniker hjälpa dig med att få till.

Vad är då Body Sculpting och vad består det av? Jo, Body sculpting består av Hyaluronsyra som är ämnad för att framhäva naturlig effekt på det utvalda området på kroppen. Kliniker med body sculptingbehandling vill alltid framhäva ett naturligt resultat för dig och ger alltid en konsultation innan behandlingen för att ge information om vad du kan förvänta dig för resultat.

skonhetsbehandlingar-2021

Skönhetsbehandling nummer 3

Den tredje behandlingen av vår lista över skönhetsbehandlingar är ingen mindre än behandling med botox. Det är en ständigt återkommande behandling här hos oss och det är för att det är en så fantastisk behandling.

När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox är framtaget för att mjuka upp din spända muskulatur och för att skapa volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte. Botoxinjicering används främst till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men är även användbart för behandling av exempelvis problem med svettningar i armhålor. Med exempelvis botox i pannan, det används när du vill åtgärda din glabella, få bort arga rynkan eller vill få bort linjer i pannan.

Det här var våra favoriter inom skönhetsbehandlingar eller i alla fall tre av dem. Vi har många fler favoriter, men dessa tre var de som vi ville dela med oss av nu. Behandlingar inom skönhet är fantastiskt och vi älskar att se nya trender inom skönhet som utvecklar fram nya koncept och sätt att göra skönhetsbehandlingar på.

Utforska denna blogg om hår och skönhet emciboutique

För ytterligare 3 skönhetsbehandlingar eller behandling för ditt hår.

Vill du läsa mer hos oss, rekommenderar vi vårt senaste inlägg som du hittar här.