Vill göra fillers

gora-fillers-2021

En av klassikerna inom skönhet är behandlingar med fillers

Funderar du på att testa en ny behandling inom skönhet och siktat in dig inom områdena av Botox och fillerbehandling? Speciellt filler är en väldigt vanlig och mycket populär behandling som erbjuds hos de flesta skönhetsklinikerna runt om i Sverige.

När du varit på din behandling är det viktigaste att du är nöjd med ditt ingrepp och att du har fått det bästa resultatet av din behandling. För att behålla ditt resultat behöver du kontinuerligt exempelvis fylla dina läppar på nytt. För varje fillerbehandling du gör, stärker du resultatet och det kommer att hålla längre än vad exempelvis enstaka fillers gör. Skönhetskliniken är med dig genom överläggningen, när du gör dina fillers före, efter och under din behandling för din trygghet.

gora-fillers-2021

Vad är då filler och hur behandlas det?

Fillerbehandlingar är till för våra kroppar. Fillerbehandlingar kan användas till olika delar av ansiktet. Kindben är en av de ytligaste punkterna av kroppen och lyckligtvis drag som går att fixas och ändras till vad du vill ha. En fin haka är en önskan hos många som går till kliniker och med fillers i hakan kan kliniker hjälpa dig med.

Tack vare fillers kan du få ett mer linjärt ansikte och tydligare drag. Fler och fler väljer att korrigera näsan med behandling med fillers. Fillers är ett bra sätt för att exempelvis framhäva kindben. Upplever du exempelvis att du har brednäsa och vill korrigera det. Då fungerar det alldeles utmärkt att få smalare näsa med fillers som är alternativ till näsoperation för bred näsa.

gora-fillers-2021

Många val med den här typen av behandlingar

Fillersbehandlingar för exempelvis läppförstoring skiljer sig olika från skönhetsklinik till skönhetsklinik med varierande kostnader.
En detaljerad offert ges i samband med möte hos skönhetsklinikerna som du besöker före fillersinjektionen.

Tillsammans pratar ni igenom vilken behandling du efterfrågar, om du haft behandling med filler innan eller om det är första gången för dig och vad du kan förvänta dig efter er behandling. Det är under mötet som legitimerade behandlare ger sin syn på om mängd och ingrepp för att ge den bästa fillerbehandlingen.

Du börjar med en överläggning tillsammans med en eller flera av behandlarna för att gå igenom pris, proceduren och eventuella frågor. Beroende på om det är din första fillerbehandling, behandling med fillers för exempelvis läppförstoring eller om du har gjort ingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med din behandlare och därav överläggningen som är för att skönhetskliniken ska ge syn på kring hur exempelvis, din näsa bör behandlas.

Injektionen sker av certifierad personal

I din fillerbehandling ingår bedövning som är till för att injektionen ska vara så smärtfri som möjligt. Injiceringen av filler startar när bedövningen lagt sig och är generellt sett färdig inom 5-15 minuter beroende på volymen fillers som proceduren består utav.

När du är klar med din injicering med exempelvis näsfiller är vanligtvis svullnad och irritation kring det behandlade området. Ansträngningarna beror helt på hur din kropp reagerar och fillerbehandling, eftersom det är inte ovanligt att det känns som vanligt i många fall.

För att få ett så bra resultat som möjligt väger konsultationen in som du gör först av allt med din behandlare för att diskutera hur du vill exempelvis forma din haka och vad som är möjligt ur skönhetsklinikens expertis kring fillerbehandling.

Din rodnad och svullnad försvinner i takt med att irritationen lägger sig, vilket tar från ett par dagar till veckor beroende på behandling. Din fillerbehandling räcker i regel 3-12 månader beroende på hur regelbundet du gör fillers. Upprepade fillers resulterar i längre varaktighet för exempelvis näskorrigering och beroende på din kroppstyp bryts dina fillers ner snabbare och långsammare.

Läs mer i vårt senaste inlägg här.